Hvid røg og tekno


Anden smagsprøve fra det naturlige er klar nu. Det er nummeret Hvid røg og tekno. Nørlund har skrevet sangen sammen med forfatteren Bjørn Rasmussen (Pynt, Huden er det elastiske hylster, der omgiver hele legemet).
Spring ud i det og ta en lytter her.
Nummeret er indspillet i Gula Studio i Malmö med det band som er gennemgående på det naturlige: Jakob Bro, Jeppe Brix, Anders Christensen og Jakob Høyer (som dog deler trommetjansen med Rasmus Valldorf på albummet).
Det er første gang Nørlund har indspillet med guitaristen Jakob Bro, som i de senere år har markeret sig som en af de mest originale danske musikere. Bro kommer også til at tage del i Nørlunds danmarksturne i maj.
Hvid røg og tekno er der desuden gæsteoptrædener af Sune Rose Wagner og Disa Jakobs.

det naturlige udkommer lørdag 29. marts.

Back to top