det naturlige: lørdag 29. marts


Med lidt forsinkelse på udkommer det naturlige lørdag 29. marts. Albummet bliver tilgængeligt på 180 g vinyl, CD og digitalt.
Allerede nu kan CD’en forudbestilles hos iMusic, som tilbyder den signeret.
Tracklisten lyder: 12.000 km, Hvid røg og tekno, Mønsterbryder, Halveringstid, Mary, lille Mary, Skyggevals, Små røde biler, Sommerbal, Smuk mand, Overtal.

Det er større skare af dansk talent, som, udover Nørlund selv, har bidraget til tilblivelsen af dette album. Fra Martin de Thurah til Peter Laugesen, Naja Marie Aidt og Bjørn Rasmussen til Jakob Bro, Jeppe Brix og Sune Wagner til Disa Jakobs, Eva-Louise Rønnevig og Cecilie Trolle. Og Anders Christensen, Jakob Høyer og Rasmus Valldorf. Allesammen har de bidraget til den kreds af sange, som er det naturlige.

Back to top