Nørlund tilbage i Radiohuset

Det var en helt speciel og fortryllende aften, da Nikolaj Nørlund med Copenhagen Phil i februar 2016 uropførte albummet ViLLA i et udsolgt Radiohus.
Der kommer nu en helt unik og enkeltstående mulighed for igen at opleve det frugtbare samarbejde mellem den rutinerede danske sanger og sangskriver og det modige orkester, når de sammen uropfører SKAMSKUDTE FUGLE, deres seneste fælles udgivelse.
Udover musikken fra dette album, har Nørlund lovet, at en bred vifte af sange fra hans omfattende bagkatalog også er på sætlisten lørdag 3. februar, hvor koncerten finder sted.

Det er stadig muligt at finde billetter til Nørlund m Copenhagen Phil lige her.

GAFFA skrev i 2016 således om koncerten:
“Sandt at sige var det en live-oplevelse af de meget store. Og det lige fra start. Da Nikolaj Nørlund foran Copenhagen Phils 24 dybt professionelle musikere, dirigenten Hans Ek og sit eget orkester lagde ud med Amerikaneren – en utrolig flot, velturneret fortælling – tænkte jeg: Shit, det her er virkelig godt! Alt og alle var på samme tid på samme side og samme linje i fortællingen om amerikaneren. Arrangementerne, rytmikken, Nørlunds kantede fraseringer, alt matchede og løftede nummeret til det noget nær formfuldendte. Jeg fornemmede således, at hele udtrykket var tænkt ind fra start, da nummeret blev skrevet. For det her, det var simpelthen suverænt.”

Nørlund har også talt med magasinet om samarbejdet og albummet. Læs interviewet her.

Back to top